053 - 208 70 02

Op zoek naar een dakdekker in Almelo?

Dakbedekking Almelo

Is je dakbedekking hoognodig aan vervanging toe? Ligt de dakbedekking er al 15 jaar of langer op en krijg je onderhand last van lekkages? Laat de dakbedekking in Almelo dan vervangen door Kamphuis Dakbedekking & Renovatie. Bel 053 - 208 70 02 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Als de dakbedekking nog niet zo lang meegaat volstaat een reparatie over het algemeen prima om de problemen weg te nemen. Natuurlijk kun je ook voor het onderhoud en herstel van je dakbedekking terecht bij onze dakdekkers.

Herstel dakbedekking Almelo

Bij Kamphuis Dakbedekking & Renovatie zijn we gespecialiseerd in het herstel van bitumen dakbedekking en klein herstel van pannendaken. We leggen geen complete pannendaken maar je kunt natuurlijk wel bij ons terecht in het geval van een lekkage en voor een reparatie. Het vervangen of terugplaatsen van een paar dakpannen of het herstellen van daklood of boeiboorden doen we graag voor je.

Dakbedekking plaatsen

Dakbedekking plat dak Almelo

Als dakbedekking voor het platte dak werken we uitsluitend met bitumen. Bitumineuze dakbedekking is in verschillende samenstellingen verkrijgbaar. De basis van iedere samenstelling is bitumen, een restproduct bij de raffinage van ruwe aardolie. De grondstof bitumen wordt vervolgens gemengd met kunststof of rubber om een meer solide of een meer flexibele dakbedekking te creëren. Welke bitumenvariant het meest geschikt is voor je dak verschilt per situatie. We geven je graag advies op maat.

We werken graag met bitumen vanwege de vele positieve eigenschappen. Het is een solide dakbedekking die goed bestand is tegen ons variabele Nederlandse klimaat. Het is duurzaam, recyclebaar, handzaam (varianten met rubber zijn erg flexibel), eenvoudig aan te brengen en goed te repareren bij schade. Kortom, wat ons betreft de beste dakbedekking voor het platte dak.

Dakbedekking schuin dak Almelo

De meeste schuine daken zijn voorzien van een pannendak. Pannendaken zijn over het algemeen erg duurzaam en hoeven niet zo snel vervangen te worden. Op het gebied van pannendaken is er veel keuze wat betreft de kleur, de vorm, de grootte en het type dakpan. Laat je dan ook goed adviseren zodat je een dakpan kiest die helemaal in lijn is met de stijl en omgeving van je woning.

Zelf leggen we geen complete pannendaken, maar voor een kleine reparatie of het vervangen van enkele dakpannen mag je ons in Almelo gerust bellen.

Contact met Kamphuis Dakbedekking & Renovatie in Almelo

Wil je graag bitumen dakbedekking laten plaatsen of overweeg je bitumen voor je platte dak, maar wil je graag nog wat meer informatie? Je kunt ons bereiken op 053 - 208 70 02 en via het contactformulier. Zowel voor het plannen van een afspraak als voor extra informatie over onze werkwijze en de producten die we gebruiken.

Ervaar je andere problemen met je dak? Is er iets stuk, een afvoer, een dakgoot, een regenpijp of heb je een lekkage? Ook dan kun je voor een dakreparatie vertrouwen op de dakdekkers van Kamphuis Dakbedekking & Renovatie.

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Allround renovatie dakbedekking
  • Specialist in bitumen daken
  • VCA gecertificeerde dakdekker in TwenteVCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Wij staan voor je klaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser en omgeving.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Dakbedekking
• Verhelpen van lekkages
• Dakreparatie
• Spoedservice
• Dakrenovatie
• Dakisolatie

Hoofdvestiging