0546 - 79 90 12

Op zoek naar een dakdekker in Almelo?

Dakbedekking Almelo

Is de dakbedekking van uw woning nodig aan vervanging toe? In de regio Almelo kan u de vakmannen van Kamphuis Daktechniek inschakelen voor het onderhoud, herstel en de vervanging van diverse soorten dakbedekking. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in bitumen platte daken, nieuwbouw en klein herstel van pannendaken. Andere vragen? Wij verzorgen allround service voor diverse typen daken. Voordat wij voor u aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat u precies weet wat er moet gebeuren en geven hiervan een gewenste tijdsplanning. Daarbij krijgt u garantie op alle werkzaamheden die wij aan uw dak uitvoeren; mochten problemen tóch terugkeren, dan komen wij zo snel mogelijk langs.

Bitumen laten plaatsen Almelo

Bij Kamphuis Daktechniek vertellen we u graag over de mogelijkheden met betrekking tot dakbedekking. Bij platte daken ligt onze expertise bij het installeren van een bitumen toplaag, welke veel voordelen biedt. Bitumen materiaal is duurzaam, goed bestand tegen diverse weersomstandigheden en relatief voordelig ten opzichte van andere mogelijkheden. Wij verzorgen tevens het herstel van deze bitumen toplaag. De techniek is met name populair vanwege de hoge weerstand. Onze vakmannen kunnen daarnaast ook nog een extra grind toplaag aanbrengen, waarmee we de levensduur van uw platte dak verlengen. Andere typen dakbedekking plaatsen wij niet zelf, maar we ondersteunen hierbij wel klein herstel. Dat wil zeggen dat het opnieuw plaatsen of vervangen van beschadigde dakpannen tot de mogelijkheden behoort.

Wilt u informatie over nieuwe soorten dakbedekking of bent u op zoek naar een specialist die u helpt bij problemen met uw huidige dakbedekking? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Kamphuis Daktechniek. Wij hanteren een hoge standaard in dakbedekkingen.

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Allround renovatie dakbedekking
  • Specialist in bitumen daken
  • VCA gecertificeerde dakdekker in TwenteVCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Wij staan voor u klaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser en omgeving.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Dakbedekking
• Verhelpen van lekkages
• Dakreparatie
• Spoedservice
• Dakrenovatie
• Dakisolatie

Hoofdvestiging