Uw specialist in dakbedekking

Is dakbedekking nodig aan vervanging toe? In de regio Almelo kunt u onze vakmannen inschakelen voor het onderhoud, herstel en de vervanging van diverse soorten dakbedekking. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in EPDM, bitumen, platte daken, shingles en nieuwbouw. Mocht uw wens hier niet tussen staan, dan kunt u altijd vragen naar de overige mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van dakbedekking.  In Almelo en de omgeving van Almelo installeren wij uw dakbedekking op professionele wijze, al onze materialen zijn van topkwaliteit. Daarnaast krijgt u garantie op alle werkzaamheden die wij aan uw dak uitvoeren.

Soorten dakbedekking

Ons bedrijf in Almelo heeft een ruim assortiment met verschillende soorten dakbedekking. De platte daken die wij plaatsen worden voor het grootste deel uitgevoerd met bitumen dakbedekking. Deze techniek is populair vanwege de hoge weerstand. Onze vakmannen kunnen daarnaast ook nog een extra grind toplaag aanbrengen, hiermee kunnen wij de levensduur van uw platte dak verlengen. U kunt er ook voor kiezen om uw platte dak met kunststof dakbedekking te laten bedekken. Dit type bedekking heeft een lange levensduur. Ten slotte plaatsen wij ook EPDM dit is een synthetisch rubber, het materiaal is rotbestendig en ongevoelig voor UV.

Wilt u weten welke dakbedekking het meest geschikt is voor uw woning in Almelo? Neem gratis en vrijblijvend contact op met uw allround dakdekker in Almelo. Bij ons kunt u goede service tegen een scherpe prijs verwachten.