053 - 208 70 02

Op zoek naar een dakdekker in Almelo?

Plat dak bedekken in Almelo?

Veel woningen in Nederland hebben een plat dak. Voor platte daken zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om bitumen te laten plaatsen, EPDM of PVC. Van deze materialen heeft EPDM de langste levensduur, deze dakbedekking gaat tot wel 40 jaar mee. De levensduur van PVC en bitumen is iets korter, gemiddeld 25 jaar, maar deze dakbedekking is dan ook goedkoper.

Woon je in Almelo of omgeving en wil je het platte dak van nieuwe dakbedekking laten verzien? Welke soort dakbedekking het meest geschikt is voor het dak hangt af van vele factoren. Onze dakdekker kan je precies uitleggen waarom wij je een specifieke dakbedekking aanraden. We komen desgewenst graag eens bij je langs om je plannen door te spreken. Bel 053 - 208 70 02 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Voordelen van bitumen op uw platte dak

Bitumen wordt in de praktijk het meest gebruikt voor de bedekking van platte daken. Bitumen is bij uitstek een geschikt materiaal om daken mee te bedekken vanwege specifieke eigenschappen zoals duurzaamheid en waterdichtheid. Het heeft niet alleen een hoge temperatuurstabiliteit, maar biedt ook een hoge weerstand tegen veroudering, is zeer UV-bestendig en heeft weinig onderhoud nodig.

Een ander bijkomend voordeel is dat bitumen eenvoudig te verwerken is en het materiaal gerecycled kan worden. Wil je graag uitgebreider worden voorgelicht over de voordelen van bitumen? In de omgeving van Almelo kun je terecht bij onze medewerkers. Wij helpen graag met het bekleden of renoveren van het dak. Bel 053 - 208 70 02.

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Allround renovatie dakbedekking
  • Specialist in bitumen daken
  • VCA gecertificeerde dakdekker in TwenteVCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Wij staan voor je klaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser en omgeving.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Dakbedekking
• Verhelpen van lekkages
• Dakreparatie
• Spoedservice
• Dakrenovatie
• Dakisolatie

Hoofdvestiging