053 - 208 70 02

Op zoek naar een dakdekker in Almelo?

Dakisolatie Almelo

Dakisolatie is vermoedelijk de beste vorm van isolatie voor je woning. Aangezien de warmte naar boven wegtrekt, is een goede isolatie aan de bovenzijde erg belangrijk. Het dak is niet alleen een overkapping over je hoofd, maar vormt ook de afsluiting van de gehele woning.

Wil je ook gebruik maken van dakisolatie in Almelo, dan kunnen wij je daarbij van dienst zijn. Wij vertellen je precies wat de mogelijkheden zijn van deze vorm van isolatie. Bijvoorbeeld of isoleren van binnenuit of van buitenaf geschikter is voor je woning. Tegelijkertijd streven we ernaar transparant in beeld te brengen wat hiervan de kosten zijn en wat het geschatte rendement na plaatsing zal zijn.

Op persoonlijk gebied zijn er voordelen te over, zoals minder stookkosten en een prettig wooncomfort. Wil je in Almelo en de omgeving van Almelo profiteren van de voordelen van dakisolatie? Onze vakkundige dakdekkers gaan voor je aan de slag. Bel 053 - 208 70 02 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

De juiste keuze voor dakisolatie in Almelo

Bij de keuze voor dakisolatie zijn er diverse mogelijkheden. Veel woningen hebben nu al een vorm van isolatie, maar deze is doorgaans matig van kwaliteit en al enigszins verouderd. Het is dan ook aan te raden de bestaande isolatie te laten renoveren of verbeteren.

Kies je daarvoor, dan is het verstandig om het direct goed te doen; kies voor materiaal met een hoge isolatiewaarde, uitgedrukt in de Rc-waarde. Daarnaast is het van belang te kijken naar het type dak dat je wilt laten isoleren. Bij een plat dak doe je er verstandig aan te kiezen voor isolatie vanaf de buitenzijde, bij hellende daken is isolatie zowel aan de binnen- als buitenzijde goed mogelijk.

Wil je weten welk rendement haalbaar is vanuit iedere vorm van dakisolatie? Dan voorzien wij je graag van de informatie die je zoekt. Tevens bekijken wij direct wat de mogelijkheden zijn voor de isolatie van je dak in Almelo en omgeving.

Deze keuzes maak je met het oog op dakisolatie:

  • De hoogste Rc-waarde: Mate van warmte isolerend vermogen
  • Relatief voordelige isolatie aan de binnenzijde bij voldoende ruimte
  • Plat of hellend dak/beide? Kies de beste vorm van isolatie
  • Isolatie aan de binnen- of buitenzijde

Bespaar kosten met dakisolatie in Almelo

Goede dakisolatie zorgt ervoor dat je per jaar tot honderden euro’s kan besparen op je energierekening. Een investering in dakisolatie is daarmee een uitgave die je terug gaat verdienen, mits je dit vakkundig laat uitvoeren en de juiste keuzes maakt, passend bij je woning. Dakisolatie zorgt tevens voor een sterke verbetering van het wooncomfort, omdat goede isolatie zorgt voor minder warme én koude luchtstromen in beide richtingen.

Het plaatsen van dakisolatie is onze expertise en wij voorzien je graag van het beste advies. Wanneer je zelf de isolatie probeert te plaatsen, zoals aan de binnenzijde mogelijk is, is het lastig om de isolatie optimaal te plaatsen en dat heeft als gevolg dat dakisolatie minder rendabel is dan op voorhand mag worden verwacht. Laat dakisolatie plaatsen daarom altijd over aan een vakman, zodat je verzekerd bent van het beste resultaat. Onze dakspecialisten weten van de hoed en de rand als het gaat om isolatie en kunnen je daarom voorzien van een scherp advies. In de regio Almelo helpen wij je graag. Bel Kamphuis Dakbedekking & Renovatie op 053 - 208 70 02 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Allround renovatie dakbedekking
  • Specialist in bitumen daken
  • VCA gecertificeerde dakdekker in TwenteVCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Wij staan voor je klaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser en omgeving.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Dakbedekking
• Verhelpen van lekkages
• Dakreparatie
• Spoedservice
• Dakrenovatie
• Dakisolatie

Hoofdvestiging