0546 - 79 90 12

Op zoek naar een dakdekker in Almelo?

Dakisolatie Almelo

Dakisolatie is vermoedelijk de beste vorm van isolatie voor uw woning. Aangezien de warmte in uw woning naar boven wegtrekt, is een goede isolatie aan de bovenzijde erg belangrijk. Het dak is niet alleen als een overkapping over uw hoofd, maar vormt ook de afsluiting van de gehele woning. Wilt u ook gebruik maken van dakisolatie in Almelo, dan kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Wij vertellen u precies wat de mogelijkheden zijn van deze vorm van isolatie, zoals langs de binnen- en buitenzijde, én streven ernaar transparant in beeld te brengen wat hiervan de kosten zijn in combinatie met het rendement na plaatsing. Voor u persoonlijk zijn er voordelen te over, zoals minder stookkosten en een prettig wooncomfort. Wilt u in Almelo en de omgeving van Almelo genieten van de voordelen van dakisolatie? Onze vakkundige dakdekkers gaan voor u aan de slag.

De juiste keuze voor dakisolatie

Bij de keuze voor dakisolatie heeft u diverse mogelijkheden. Veel woningen hebben nu al een vorm van isolatie, maar deze is doorgaans matig van kwaliteit en al enigszins verouderd. Het is dan ook aan te raden de bestaande isolatie te laten renoveren of verbeteren. Kiest u hiervoor, dan is het verstandig om het direct goed te doen; kies voor materiaal met een hoge isolatiewaarde, uitgedrukt in de Rc-waarde. Daarnaast is het van belang te kijken naar het type dak dat u wilt laten isoleren. Bij een plat dak doet u er verstandig aan te kiezen voor isolatie vanaf de buitenzijde, bij hellende daken is isolatie zowel aan de binnen- als buitenzijde goed mogelijk. Wilt u weten welk rendement haalbaar is vanuit iedere vorm van dakisolatie? Dan voorzien wij u graag van de informatie die u zoekt. Tevens bekijken wij direct met u de mogelijkheden van isolatie van uw dak in Almelo en de regio.

Deze keuzes maakt u met het oog op dakisolatie:

  • De hoogste Rc-waarde: Mate van warmte isolerend vermogen
  • Relatief voordelige isolatie aan de binnenzijde bij voldoende ruimte
  • Plat of hellend dak/beide? Kies de beste vorm van isolatie
  • Isolatie aan de binnen- of buitenzijde

Bespaar op uw kosten met dakisolatie

Goede dakisolatie zorgt ervoor dat u per jaar tot honderden euro’s kan besparen op uw energierekening. Een investering in dakisolatie is daarmee een uitgave die u terug gaat verdienen, mits u dit vakkundig laat uitvoeren en de juiste keuzes maakt, passend bij uw woning. Dakisolatie zorgt tevens voor een sterke verbetering van het wooncomfort, omdat goede isolatie zorgt voor minder warme én koude luchtstromen in beide richtingen. Het plaatsen van dakisolatie is onze expertise en wij voorzien u graag van het beste advies. Wanneer u zelf de isolatie probeert te plaatsen, zoals aan de binnenzijde mogelijk is, is het lastig om de isolatie optimaal te plaatsen en dat heeft als gevolg dat dakisolatie minder rendabel is dan u had verwacht. Laat dakisolatie daarom altijd over aan een vakman, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. Onze dakspecialisten weten van de hoed en de rand als het gaat om isolatie en kunnen u daarom voorzien van een scherp advies. In de regio Almelo helpen wij u graag.

Wilt u uw dak isoleren tegen een scherpe prijs? Kamphuis Daktechniek staat voor u klaar.

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Allround renovatie dakbedekking
  • Specialist in bitumen daken
  • VCA gecertificeerde dakdekker in TwenteVCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Wij staan voor u klaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser en omgeving.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Dakbedekking
• Verhelpen van lekkages
• Dakreparatie
• Spoedservice
• Dakrenovatie
• Dakisolatie

Hoofdvestiging