053 - 208 70 02

Op zoek naar een dakdekker in Almelo?

Isolatie van een dakkapel in Almelo

Verbouw je de zolder en wil je de leefruimte uitbreiden door de plaatsing van een dakkapel? Dan is het belangrijk dat je ook stilstaat bij de isolatie van de dakkapel. Warme lucht in huis stijgt immers automatisch. En het is niet de bedoeling dat de warmte zomaar uit de dakkapel vervliegt.

Een goed geïsoleerde dakkapel zorgt ervoor dat de warmte in de winter beter binnen blijft en hierdoor is je energieverbruik lager. Daarnaast vergroot het je wooncomfort: betere isolatie zorgt voor minder tocht, temperatuurwisselingen én geluidsoverlast.

In Almelo en omgeving ben je voor de isolatie van je dakkapel aan het juiste adres bij Kamphuis Dakbedekking & Renovatie. Uiteraard houden wij, als we een dakkapel isoleren, rekening met de isolatiewaarden. Ook als je al een dakkapel hebt, maar deze (beter) wilt laten isoleren, staan wij voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 053 - 208 70 02 voor een afspraak of om het contactformulier in te vullen voor een offerteaanvraag.

Kunststof dakkapellen isoleren

Als je kiest voor een kunststof dakkapel, kies je automatisch voor goede isolatiewaarden. Kunststof houdt namelijk niet alleen geluid tegen, het is tevens bestand tegen alle weersinvloeden.

Standaard kunststof dakkapellen worden gemaakt van een houten basisconstructie. Er zijn echter ook kunststof dakkapellen die volledig uit kunststof of polyester bestaan. Deze dakkapellen zijn uit één stuk gemaakt, waardoor het warmteverlies minimaal is.

Houten dakkapellen isoleren

Bij de isolatie van een houten dakkapel kan het isolatiemateriaal zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de constructie worden geplaatst.

Isoleer je de dakkapel aan de binnenzijde, dan wordt het isolatiemateriaal (meestal steenwol) tussen de houten balken en het frame geplaatst en wordt de dakkapel voorzien van dampdichte folie aan de binnenzijde en dampdoorlatende folie aan de buitenzijde. Isoleer je de buitenkant van de dakkapel, dan worden er PIR- of PUR-platen bovenop het houten frame van de dakkapel bevestigd.

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Allround renovatie dakbedekking
  • Specialist in bitumen daken
  • VCA gecertificeerde dakdekker in TwenteVCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Wij staan voor je klaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser en omgeving.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Dakbedekking
• Verhelpen van lekkages
• Dakreparatie
• Spoedservice
• Dakrenovatie
• Dakisolatie

Hoofdvestiging