053 - 208 70 02

Op zoek naar een dakdekker in Almelo?

Dakinspectie in Almelo

Een dak krijgt door de seizoenen heen heel wat te verduren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er naar verloop van tijd kleine mankementen ontstaan. Door deze in een vroegtijdig stadium op te sporen, kunnen deze vlug gerepareerd worden. Dat scheelt je later in de kosten!

Is het hoog tijd voor een dakinspectie? In de regio Almelo kun je hiervoor Kamphuis Dakbedekking & Renovatie inschakelen. Wij bekijken of het dak onderhoud nodig heeft, en lopen vlug en vakkundig alles na. Bel 053 - 208 70 02 voor een afspraak of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Heeft het dak onderhoud nodig?

Twijfel je over de staat van het dak? Maak dan direct een afspraak met ons dakdekkersbedrijf. We komen dan zo snel mogelijk bij je langs voor een dakinspectie. We bekijken hoe het dak erbij ligt, en indien nodig voeren we meteen dakonderhoud uit. Constateren we grotere mankementen? Indien gewenst kunnen we dan een dakreparatie uitvoeren. Zo weet je zeker dat het dak nadien weer in optimale staat verkeert.

Neem contact op met Kamphuis Dakbedekking & Renovatie

Wil je meer weten over onze service? Of wil je ons meteen inschakelen voor een dakinspectie? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het contactformulier op deze website in te vullen. Je hoort dan vlug van ons. Heb je liever direct telefonisch contact? Bel ons dan op het nummer 053 - 208 70 02. Voor een dakinspectie en dakonderhoud kun je in Almelo en omstreken altijd op ons rekenen!

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Allround renovatie dakbedekking
  • Specialist in bitumen daken
  • VCA gecertificeerde dakdekker in TwenteVCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Wij staan voor je klaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser en omgeving.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Dakbedekking
• Verhelpen van lekkages
• Dakreparatie
• Spoedservice
• Dakrenovatie
• Dakisolatie

Hoofdvestiging