053 - 208 70 02

Op zoek naar een dakdekker in Almelo?

Dakreparatie Almelo

In Almelo kunnen de professionals van Kamphuis Dakbedekking & Renovatie je snel van dienst zijn op het gebied van dakreparatie. Problemen rondom het dak kunnen het gevolg zijn van achterstallig onderhoud, maar veel vaker zijn de leeftijd en weerstand van het dak de boosdoener. Overigens is periodiek onderhoud aan het dak van je woning geen overbodige luxe, en kan dit mogelijk veel toekomstige problemen voorkomen.

Onze dakdekkers sporen tijdens het onderhoud eventuele mankementen aan dak op en komen met een passende oplossing. Heb je behoefte aan een dakreparatie in Almelo, groot of klein? Wij verzorgen het graag voor je, waar de situatie ook om vraagt. Op dakreparaties krijg je bij Kamphuis Dakbedekking & Renovatie tevens garantie, zodat je zeker weet dat het euvel daadwerkelijk tegen de afgesproken prijs wordt opgelost. Onze expertise ligt bij bitumen daken, dakkapellen en klein herstel voor pannendaken. Bel 053 - 208 70 02 voor een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Dakdoorvoer repareren

Mogelijkheden voor een dakreparatie in Almelo

Wanneer je problemen ondervindt op het dak, dan wil je natuurlijk graag zo snel mogelijk een vakkundige dakdekker inschakelen. Wij voeren niet alleen in Almelo dakreparaties uit, maar zijn in de gehele omgeving van Almelo te vinden.

Voordat we aan de slag gaan met het dak voeren we altijd een dakinspectie uit. Hierbij maken we een scherpe inschatting van hetgeen er moet gebeuren en nemen dit transparant met je door. Mocht een dakreparatie te veel werk zijn, dan kan je ook kiezen voor een volledige dakrenovatie.

Een renovatie van het dak zorgt ervoor dat het dak aanzienlijk langer meegaat én dat deze voldoet aan de laatste kwaliteitsnorm. Wij streven hier overigens bij een dakreparatie ook altijd naar. Wij overleggen vooraf de mogelijkheden, en gaan pas na wederzijdse instemming aan de slag.

Wil je Kamphuis Dakbedekking & Renovatie inschakelen voor een dakreparatie? Maak dan een afspraak via 053 - 208 70 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Allround renovatie dakbedekking
  • Specialist in bitumen daken
  • VCA gecertificeerde dakdekker in TwenteVCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Wij staan voor je klaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser en omgeving.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Dakbedekking
• Verhelpen van lekkages
• Dakreparatie
• Spoedservice
• Dakrenovatie
• Dakisolatie

Hoofdvestiging