0546 - 79 90 12

Op zoek naar een dakdekker in Almelo?

Allround dakreparatie in Almelo

In de regio Almelo kunnen onze professionals u snel van dienst zijn op het gebied van dakreparatie. Problemen rondom het dak kunnen het gevolg zijn van achterstallig onderhoud, maar veel vaker zijn de leeftijd en weerstand van het dak de boosdoener. Overigens is periodiek onderhoud aan het dak van uw woning geen overbodige luxe en kan dit veel toekomstige problemen mogelijk voorkomen. Onze dakdekkers sporen tijdens het onderhoud eventuele mankementen aan uw dak op en komen met een passende oplossing. Een dakreparatie in Almelo, groot of klein, verzorgen wij graag wanneer de situatie daarom vraagt. Op dakreparaties krijgt u bij Kamphuis Dakbedekking & Renovatie tevens garantie, zodat u zeker weet dat het euvel tegen de afgesproken prijs voor u wordt opgelost. Onze expertise ligt bij bitumen daken, dakkapellen en klein herstel voor pannendaken.

Onze mogelijkheden bij dakreparatie

Wanneer u problemen ondervindt op het dak, dan wilt u graag zo snel mogelijk een vakkundige dakdekker inschakelen. Wij voeren niet alleen in Almelo dakreparaties uit, maar zijn in de gehele omgeving van Almelo te vinden. Voordat we aan de slag gaan met uw dak voeren we altijd een dakinspectie uit. Hierbij maken we een scherpe inschatting van hetgeen er moet gebeuren en nemen dit transparant met u door. Mocht een dakreparatie teveel werk zijn, dan kan u ook kiezen voor een volledige dakrenovatie. Een renovatie van het dak zorgt ervoor dat uw dak aanzienlijk langer meegaat én dat deze voldoet aan de laatste kwaliteitsnorm. Wij streven hier overigens bij een dakreparatie ook altijd naar. Wij overleggen altijd wat de mogelijkheden zijn, voordat we voor u aan de slag gaan.

Is uw dak toe aan reparatie? Schakel voor dakreparatie Kamphuis Daktechniek in.

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Allround renovatie dakbedekking
  • Specialist in bitumen daken
  • VCA gecertificeerde dakdekker in TwenteVCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Wij staan voor u klaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser en omgeving.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Dakbedekking
• Verhelpen van lekkages
• Dakreparatie
• Spoedservice
• Dakrenovatie
• Dakisolatie

Hoofdvestiging