053 - 208 70 02

Op zoek naar een dakdekker in Almelo?

Dakdekker Nijverdal

Is je dakwerk oud en toe aan vervanging? Als dakdekker kan Kamphuis Dakbedekking & Renovatie je hier bij helpen. Het dak is immers een belangrijk onderdeel van je woning of bedrijfspand, dus deze dient altijd in orde te zijn.

Daken gaan, afhankelijk van het type, vrij lang mee, maar op een gegeven moment is vervanging of renovatie toch nodig. Wacht hier niet te lang mee, hierdoor worden de kosten alleen maar hoger! Kamphuis Dakbedekking & Renovatie helpt je als professionele dakdekker in Nijverdal. Ook voor dakrenovatie kun je bij ons terecht. Wij kunnen je vrijblijvend adviseren over het dak: je zit dus nergens aan vast! Bel 053 - 208 70 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Dakdekker Nijverdal: ook voor reparaties

Heb je regelmatig last van lekkage? Wij kunnen dit als vakkundige dakdekker voor je verhelpen. We kijken zorgvuldig naar de oorzaak van de lekkage en lossen dit vervolgens op vakkundige wijze voor je op. Hoe langer je wacht met de reparatie, hoe groter de schade kan worden. Schakel daarom altijd zo snel mogelijk een dakspecialist in! In Nijverdal en omstreken staan wij voor je klaar.

Kleine defecten kunnen ook voorkomen worden door een periodieke dakinspectie. Laat het dak regelmatig inspecteren door een dakdekker en voorkom op die manier grote problemen en grote kostenposten!

Isoleer het dak in Nijverdal

Heb je altijd een te hoge energierekening, terwijl het maar niet lekker warm wil worden in huis? Dat kan worden verholpen door het dak te laten isoleren. Warmte stijgt immers op en vervliegt, als er geen sprake van isolatie is, via het dak naar buiten.

Dakisolatie vergt een kleine investering, maar verdient zichzelf terug in de vorm van een lagere energierekening! Bovendien is het ook nog eens beter voor het milieu en zorgt het voor meer comfort in huis. Je slaat dus drie vliegen in één klap!

Vraag via onderstaand formulier direct een vrijblijvende offerte aan. Wil je meer weten over onze diensten als dakdekker? Bel ons dan via 053 - 208 70 02.

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond
 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Allround renovatie dakbedekking
  • Specialist in bitumen daken
  • VCA gecertificeerde dakdekker in TwenteVCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Wij staan voor je klaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser en omgeving.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Dakbedekking
• Verhelpen van lekkages
• Dakreparatie
• Spoedservice
• Dakrenovatie
• Dakisolatie

Hoofdvestiging