0546 - 79 90 12

Op zoek naar een dakdekker in Almelo?

Op zoek naar een vakkundige dakdekker?

Is uw dakwerk oud en toe aan vervanging? Wij kunnen u hier bij helpen. Uw dak is immers een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand dus deze dient altijd in orde te zijn. Daken gaan, afhankelijk van het type, vrij lang mee, maar op een gegeven moment is vervanging of renovatie toch nodig. Wacht hier niet te lang mee, hierdoor worden de kosten alleen maar hoger! Kamphuis Dakbedekking & Renovatie is uw professionele dakdekker in Nijverdal. Ook voor dakrenovatie kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over uw dak: u zit dus nergens aan vast!

Ook voor reparaties

Heeft u vaak last van lekkage? Wij kunnen dit als vakkundige dakdekker voor u repareren. We bekijken zorgvuldig naar de oorzaak van de lekkage en lossen dit vervolgens op vakkundige wijze voor u op. Hoe langer u wacht met de reparatie, hoe groter de schade kan worden. Schakel daarom altijd zo snel mogelijk een dakspecialist in! In Nijverdal en omstreken staan wij voor u klaar.

Kleine defecten kunnen ook voorkomen worden door periodieke dakinspectie. Laat uw dak regelmatig inspecteren door een dakdekker en voorkom op die manier grote problemen en grote kostenposten!

Isoleer uw dak

Heeft u altijd een hoge energierekening, terwijl u het niet lekker warm krijgt in huis? Dit kan worden verholpen door uw dak te laten isoleren. Warmte stijgt immers op en vervliegt, als er geen sprake van isolatie is, via uw dak naar buiten. Dakisolatie vergt een kleine investering, maar verdient zichzelf terug in de vorm van een lagere energierekening! Bovendien is het ook nog eens beter voor het milieu en zorgt het voor meer comfort in uw woning. U slaat dus drie vliegen in één klap!

Vraag via onderstaand formulier direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer weten over onze diensten als dakdekker? Bel ons dan via 0546 - 79 90 12.

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Allround renovatie dakbedekking
  • Specialist in bitumen daken
  • VCA gecertificeerde dakdekker in TwenteVCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Wij staan voor u klaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser en omgeving.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Dakbedekking
• Verhelpen van lekkages
• Dakreparatie
• Spoedservice
• Dakrenovatie
• Dakisolatie

Hoofdvestiging