053 - 208 70 02

Op zoek naar een dakdekker in Almelo?

Dakdekker Rijssen

Is je dakwerk toe aan vervanging? Of heb je een uitbouw waarvoor je nieuwe dakbedekking nodig hebt? In Rijssen kun je terecht bij Kamphuis Dakbedekking & Renovatie. Als professionele dakdekker kunnen wij je uitgebreid adviseren over de verschillende typen dakbedekkingen die geschikt zijn voor jouw specifieke situatie. Bel 053 - 208 70 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Ook voor een dakrenovatie ben je bij ons aan het juiste adres. Het renoveren van het dak kan soms een goede tussenoplossing zijn zonder dat het gehele dak in een keer vervangen moet worden.

Dakdekker Rijssen: ook voor dakreparatie

Ervaar je problemen met het dak, zoals lekkage? Wij kunnen alle typen dakwerk voor je repareren. We bekijken zorgvuldig waar het defect zit en verhelpen het probleem vervolgens op vakkundige wijze. Je doet er goed aan om zo snel mogelijk een specialist in te schakelen bij lekkage, want hoe langer je wacht, hoe groter de schade kan worden.

Lekkage veroorzaakt zowel zichtbare als onzichtbare schade. Houten draagbalken kunnen bijvoorbeeld gaan rotten bij langdurige waterlekkage; dit kan ervoor zorgen dat je uiteindelijk het gehele dakwerk moet laten vervangen. Schakel bij lekkage in Rijssen of omgeving dus direct de hulp in van een professionele dakdekker om grote problemen en kosten te voorkomen!

Dakisolatie Rijssen voor een lagere energierekening

Heb je altijd tocht in huis en een hoge energierekening? Dat kun je voor een deel verhelpen door middel van dakisolatie. Een goed geïsoleerd dak zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en dat wind buiten blijft. Warmte stijgt immers op en vervliegt, als er geen sprake is van isolatie is.

Onze dakdekkers kunnen vrijblijvend bij je langs komen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte voor je op: je zit dus nergens aan vast!

Je kunt via onderstaand formulier direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wil je meer weten over onze diensten als dakdekker? Bel ons dan via 053 - 208 70 02.

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond
 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Allround renovatie dakbedekking
  • Specialist in bitumen daken
  • VCA gecertificeerde dakdekker in TwenteVCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Wij staan voor je klaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser en omgeving.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Dakbedekking
• Verhelpen van lekkages
• Dakreparatie
• Spoedservice
• Dakrenovatie
• Dakisolatie

Hoofdvestiging