0546 - 79 90 12

Op zoek naar een dakdekker in Almelo?

Dakdekker nodig in Rijssen?

Is uw dakwerk toe aan vervanging? Of heeft u een uitbouw waarvoor u een nieuwe dakbedekking nodig heeft? Kamphuis Daktechniek is uw professionele dakdekker in de regio Rijssen. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de verschillende typen dakbedekkingen die geschikt zijn voor uw situatie. Ook voor dakrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Het renoveren van uw dak kan soms een goede tussenoplossing zijn zonder dat u uw gehele dak moet laten vervangen.

Ook voor dakreparatie

Heeft u problemen met uw dak, zoals lekkage? Wij kunnen alle typen dakwerk voor u repareren. We bekijken zorgvuldig waar het defect zit en verhelpen het probleem vervolgens op vakkundige wijze. U doet er goed aan om zo snel mogelijk een specialist in te schakelen bij lekkage, want hoe langer u wacht, hoe groter de schade kan worden. Lekkage veroorzaakt zowel zichtbare als onzichtbare schade. Uw houtbalken kunnen bijvoorbeeld gaan rotten bij langdurige waterlekkage; dit kan ervoor zorgen dat u uiteindelijk uw gehele dakwerk moet laten vervangen. Schakel bij lekkage in Rijssen of in de omgeving van Rijssen dus direct de hulp in van een professionele dakdekker om grote problemen en kosten te voorkomen!

Dakisolatie voor een lagere energierekening

Heeft u altijd tocht in huis en een hoge energierekening? Dit kunt u voor een deel verhelpen door middel van dakisolatie. Een geïsoleerd dak zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en dat wind binnen blijft. Warmte stijgt immers op en vervliegt, als er geen sprake van isolatie is, door uw dak naar buiten. Onze dakdekker kan vrijblijvend bij u langs komen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte voor u op:  u zit dus nergens aan vast!

U kunt via onderstaand formulier direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u meer weten over onze diensten als dakdekker? Bel ons dan via 0546 - 79 90 12.

Offerte aanvragen

Ochtend
Middag
Avond

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Allround renovatie dakbedekking
  • Specialist in bitumen daken
  • VCA gecertificeerde dakdekker in TwenteVCA gecertificeerd

Ons werkgebied

Wij staan voor u klaar in Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser en omgeving.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Nijverdal, Goor, Rijssen, Borne en Losser.

Diensten

• Dakbedekking
• Verhelpen van lekkages
• Dakreparatie
• Spoedservice
• Dakrenovatie
• Dakisolatie

Hoofdvestiging